Dame læder håndtasker TuscanyTasker

07/20/2022

Dame læder håndtasker TuscanyTasker

En dametaske er for længst holdt op med at være bare et tilbehør, der komplementerer billedet. Sidst men ikke mindst er dens rolle at skjule karakterens fejl, for at understrege dens fordele. Stylister og designere dedikerer endda hele seminarer til dette, en masse materiale er offentliggjort online om, hvordan man vælger en taske efter din karakter. Vi har samlet praktiske tips og tricks til, hvordan du vælger en håndbagage, så den ser harmonisk ud i hænderne eller på skulderen.

Tasker til kvinder med timeglasfigur

For en stamtavle-ejer, som Scarlett Johansson eller Dita von Tees (visuelt proportionerede bryster og lår, smal talje), vil enhver taske passe. Men også her er der mere foretrukne muligheder - tasker med lang rem, sænket til taljehøjde eller med korte håndtag - til at bære i hånden. Hvis du skal understrege taljen, så anbefaler stylister at vælge et mellemstort tilbehør med korte håndtag, så du kan bære det i albuekurven.

Timeglas figur taske

Æble kropstasker

Et karakteristisk træk ved denne figur er en bred øvre del, volumetrisk talje og en relativt smal nedre del. For eksempel som "Desperate Housewife" Eva Longoria eller en af ​​"Charlies Angels" Drew Barrymore. Følgelig er opgaven med tilbehør, herunder tasker, at "tømme" den tunge del. Store tasker med lange seler vil hjælpe, så tilbehøret kan placeres i hoftehøjde. Hvis du foretrækker at bære en håndbagage i taljehøjde, er det bedre at bære lodrette eller trapezformede modeller. Hvad anbefales ikke: små tasker med et kort bælte.

Lædertaske til pærestruktur

En pære er det stik modsatte af et æble. Smalle skuldre, let bryst og tunge bukser (ben og hofter). Berømte ejere af denne type karakter er skuespillerinden Jennifer Lopez, sangeren Adele. Håndbagagens opgave er det modsatte af et æbles. Det vil sige: tilføj visuelt tommer øverst, fjern volumen fra bunden. Til sådanne tilfælde er en vandret taske (stor, medium) med et kort håndtag egnet - placer tilbehøret i brysthøjde. Også velegnet til en lille clutch til at have i hånden (til at gå ud) eller en bred taske i form af en trapez (til hver dag). Hvilket absolut er umuligt: ​​En omfangsrig taske med en lang sele. Denne ting vil ikke kun tilføje ekstra pund, men vil også visuelt reducere dig.

Taske Lags Figur

Tilbehør til en omvendt trekantfigur

Ejere af en figur som Angelina Jolie - brede skuldre, stort bryst, tynd talje og tynde ben - enhver taske, der bæres i hofte- eller taljehøjde, passer. Hvis du trækker tilbehøret højere, så gør brystet tungere, hvilket bestemt er ubrugeligt. Derfor er det bedst at holde taskemodeller med en justerbar lang sele, eller at bære med albuefleksion. I snit: For din kropsstruktur anbefales det at supplere rektangulære produkter.

Hvordan man vælger en taske efter formen af ​​et rektangel

Ordet Jobovich er et kanonisk eksempel på en rektangulær figur. Det vil sige, at de smalle skuldre og lår er lige brede, lille bryst, svagt defineret talje, tynde ben. Hvad tasken skal gøre: gør taljen mere udtryksfuld, drej hofterne, lad figuren være proportional. Men der er to nuancer her:

Hvis du er høj, atletisk, så har du brug for en håndtaske med en lang rem, den vil visuelt runde dine hofter;

Hvis en kvinde ikke er høj - et tilbehør over hendes skulder uden strenge geometriske linjer.

Tasker til tykke kvinder

Generelt er det bedre for store kvinder (størrelse +) at købe mellemstore tasker. Da 100% stor vil gøre figuren tungere og for lille til at se latterlig ud i hænderne på fulde piger. Medium størrelse passer nøjagtigt. Desuden - nuancerne, fordi perfektionen er anderledes:

Med volumen kiste - en taske med en justerbar lang sele;

Med brede hofter - tilbehør båret på skulderen under armhulen;

Med lidt vækst - rektangulære poser til virksomheder.

Det er vigtigt ikke at placere posen i højden af ​​problemområdet. Hvis du har en tung brystkasse, så sænk tilbehøret til hoftehøjde, hvis du har skrå hofter, træk tasken højere op. Nogle gange køber massive piger håndbagage med en fængende, letkantet finish. Dette er en fejl: Hvis det allerede "maler" på indretningen, skal det for tasker til en fed kvinde være minimalt, uhøjtideligt, ikke tiltrække opmærksomhed.

Fuld kvinder frarådes at bære rygsække;

Hvis du kan lide trykte poser, så vælg en lille prøve;

Undgå meget småt tilbehør, undtagelsen er en kobling med en lang kæde.

For sportskvinder

Ejere af "boyish" kantede figurer har brug for mere femininitet i billedet. Det vil sige, at udjævne denne vinklet meget og tilføje bløde konturer. Fordi: der er ingen klare geometriske linjer, de vil gøre figuren mere ru.

Her hjælper en blød taske i form af en oval, en tønde, runde produkter, strikket tilbehør. Tilladt indretning: broderi, print, ædelstene, frynser osv. Sportskvinder bærer håndtasker i talje-lårområdet. Alternativt kan du prøve små rygsække.

Tynd og kort

Her er vi med hensyn til valgmuligheder mere heldige - korte og tynde kvinder kan bære næsten enhver taske. Du behøver dog ikke at tage alt bogstaveligt: ​​enorme poser (grænsende til størrelse) med lange håndtag maler ingen. Hvis de kun gør høje kvinder fede, så reducerer de også centimeter fra højden for lave kvinder. Klassisk, lille, firkantet, vandret, med lange og korte håndtag, clutches uden håndtag, på en tynd kæde - alt dette kan gøres af bittesmå kvinder.

Sådanne heldige kan alt. Kun én undtagelse: en miniaturetaske med korte seler. Dette kan gøre karakteren besværlig og akavet. Men det betyder ikke, at du skal opgive koblingen i aften - bare tag ikke den mindste model, men noget større.

Nogle kvinder med 175 cm + er flov over deres højde. Tja, vandrette tasker på en mellemlængde rem hjælper med at fjerne et par centimeter. Og dem, der ønsker at tilføje længde til benene, kan fuldende billedet med et lodret tilbehør (eller i formen) af en trapez) med et justerbart langt håndtag.

Generelle anbefalinger

Hvis du har bemærket tip til, hvordan du vælger en taske efter karaktertype, så kommer det hele ned til to grundlæggende regler:

Hjertesvigt fokuserer ikke på problemområdet, men hvor alt er i orden (understreger fordelene, ulemperne er skjulte)

Fremtrædende kontraster, misforhold, der kan skabes af forkert udvalgt tilbehør, bør undgås