Damestassen van Toscaans leer - kies de juiste

07/24/2022

Damestassen van Toscaans leer - kies de juiste

Vrouwen, tassen, ook kleding. En schoenen ook. En ondergoed, sokken, cosmetica, parfums, sieraden... alles is mooi en charmant. Maar tassen hebben een speciaal plekje in de harten van vrouwen - dus laten we ons soms concentreren op tassenkwesties!

De ideologie achter de selectie van cases

Mijn eerste idee was om verschillende, hoogwaardige en mooie tassen aan te bieden aan mijn lieve klanten. Bij het zoeken naar geschikte tassen om in de winkel te verkopen, houd ik rekening met dezelfde criteria als voor kleding: bijna alle tassen zijn alleen verkrijgbaar als afzonderlijke stukken, alle tassen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en gemaakt in Mekka van leerproducten, Italië . Elke tas is ook volledig Kiso-goedgekeurd, dat wil zeggen dat ik alleen tassen verkoop die ik zelf zou willen kopen - op die manier kan ik echt enthousiast zijn over elk van mijn tassen aan een klant die op zoek is naar de perfecte tas. Als het op tassen aankomt, is het niet leuk dat al mijn vrienden dezelfde dingen hebben, dus ik bied meestal maar één stuk van elke tas van over de hele wereld aan.

Ik krijg vaak complimenten over het feit dat mijn winkel tassen heeft die totaal anders zijn dan wat elders te koop wordt aangeboden - ik investeer hier veel in als ik op zoek ben naar perfecte tassen. Een ander ding dat mijn klanten echt blij maakt, is hun redelijk redelijke prijsniveau - je zult bijna nergens anders lederen tassen van echte kwaliteit voor deze prijs willen vinden. Dit is mogelijk dankzij het feit dat alle producten mij rechtstreeks van de fabrikanten bereiken, waardoor vele tussenpersonen in de wereld worden omzeild.

Het dilemma van de perfecte tas

Allereerst moet de maat van de tas het beoogde gebruik weerspiegelen en ook passen bij de drager. Als je bepaalde dingen altijd in je tas wilt stoppen, wil je ze misschien meenemen bij het winkelen voor tassen om ervoor te zorgen dat alles wat je nodig hebt echt netjes in je nieuwe schoonheid past. Ik heb zelf ooit Finland gebeld vanuit een tassenwinkel in Italië en gevraagd om de grootte van mijn bestellogboek te meten zodat het in mijn nieuwe tas zou passen - gelukkig deed het dat, want het zou niet hebben gewerkt! Deze tas bleef achter en gelukkig vond ik precies de perfecte tas om hem te vervangen!

Voor gebruik overdag moet de tas meestal groter zijn en kan de tas tegen de avond krimpen; De feesttas is de kleinste en meest sierlijke van formaat en altijd zonder schouderband voor avondjurkevenementen. Voor een dagje shoppen is het leuk als de tas verschillende dingen kan bevatten, maar er is geen reden om al je kleding mee te nemen voor een avondje uit, dus de tas kan ook compacter. Tenzij je een avondje uit gaat...

De maat van de tas moet ook worden bekeken in relatie tot de maat van de drager: een te kleine tas kan een persoon gemakkelijk onnodig groot doen lijken, en een te grote tas ziet er ook een beetje grappig uit - Dus de tas moet worden geschaald om te passen bij de afmetingen van de drager. Ook is het belangrijk om na te denken over de manier waarop de tas gedragen wordt, zodat de keuze in alle opzichten succesvol is. Soms ziet en heeft een tas er zo uit dat hij ofwel op de arm ofwel in de hand moet worden gedragen met de arm recht naar beneden. De meesten van ons vrouwen hebben onze eigen voorkeuren met betrekking tot de manier waarop we het dragen, en als je weet dat je geen tas aan je arm zult dragen, is het misschien een goed idee om te controleren hoe de tas in kwestie eruitziet als je hem draagt met je arm recht naar beneden. Soms ziet de tas er geweldig uit op de arm, maar wanneer de arm recht wordt gedragen, zien de proporties van de hand er ongunstig uit. Kies dus ook de perfecte tas met de draagwijze in gedachten.

Sommige mensen willen hun tas altijd op hun schouder dragen. Dit past natuurlijk niet bij het uiterlijk van alle tassen, ook al zou er een afneembare schouderband aan de tas bevestigd kunnen worden. Dit is ook de moeite waard om over na te denken bij het kiezen van een tas. Als er daarentegen wel een schouderband aanwezig is, maar deze zeer zelden zal worden gebruikt, bijvoorbeeld vooral op reis, hoeft bij het kopen van een tas niet al te veel aandacht te worden besteed aan het uiterlijk met een riem. Als het dragen op de schouder het dichtst bij je is, kies dan een tas die hiervoor is ontworpen en daarom is voorzien van voldoende lange schouderbanden. Het is ook goed om op te merken dat in Finse omstandigheden, winterdressing de lengte van de schouderbanden aanzienlijk vergroot, zodat de tas geweldig kan werken tijdens het wandelen in de zomerse hitte, terwijl het in de winter onhandig kan zijn om hem op de schouder te dragen.

Oppervlakte glans?

Welk oppervlaktemateriaal zou het beste zijn? Het doel van de tas en de weersomstandigheden waarin de tas beweegt zijn hierbij misschien wel de belangrijkste criteria, en natuurlijk je eigen voorkeuren. Als de tas veel wordt gedragen en op verschillende ondergronden wordt geplaatst, waar deze wordt blootgesteld aan bijvoorbeeld vuil en vocht, kan het goed zijn om te kiezen voor oppervlak- of lakleer, dat vrij gemakkelijk te onderhouden is. Het is ook redelijk om ervoor te zorgen dat de onderkant van de tas kleine steunen heeft die hem van het landingsoppervlak tillen. Bij strenge vorst is het oppervlakteleer flexibeler dan lakleer, en suède is door zijn zachtheid natuurlijk ook goed bestand tegen vorst.

Bij regenachtig weer is lakleer een dankbaar materiaal en doordat de tas van lakleer is gemaakt, geeft het de uitstraling een extra sprankeling en elegantie. Topleer is een klassieke keuze voor elke behoefte, terwijl suède vaak de kleur van het leer het sterkst naar voren brengt - soms brengt suède ook de zachtheid van de kleur op een heel speciale manier naar voren. Suède daarentegen is op regenachtige dagen geen erg handig materiaal, omdat bijvoorbeeld water en vet zichtbare sporen achterlaten op onbeschermd suède. Met name suède moet direct voor gebruik worden beschermd met een geschikt beschermend product en zorg voor de bescherming in de toekomst. Alle leersoorten hebben hun eigen beschermende en conditionerende middelen, die niet met elkaar mogen worden gemengd om beschadiging te voorkomen! Als het goed wordt verzorgd, is leer een heel goed en duurzaam materiaal, en het wordt in de loop van de tijd vaak alleen maar beter.

Speel met kleuren

Hoe zit het met de kleur? Kortom, je zou kunnen zeggen dat zwart zwart is. Een goede en kwalitatief hoogwaardige zwarte leren tasklassieker zou in het assortiment van elke vrouw moeten zitten - daarna kun je in de ene of de andere richting gaan dwalen. Een zwarte tas gaat een lange weg, het laat je nooit in de problemen. In plaats daarvan is het met behulp van een kleurrijke tas gemakkelijk en leuk om je look te updaten naar de situatie, of om op een slimme manier de trendy kleur van het seizoen in je outfit te brengen, zonder bijna iets anders in je garderobe te vernieuwen. Vaak lokken kleurrijke tassen de klant naar de boetiek voor een tassenexcursie, maar belandt een zwarte tas in het winkelwagentje. Ik denk dat wij vrouwen wat losser kunnen worden en een beetje plezier kunnen hebben bij het kiezen van accessoires en het kiezen van kleuren in plaats van basic zwart. Bovendien zouden we het aandurven om slechts één accentkleur te kiezen zonder een tas EN schoenen in pakweg rood te krijgen. Kant-en-klare sets zijn gegarandeerd, maar ook een beetje saai. Het is leuker om de conventies een beetje van je af te schudden en liever wat meer persoonlijkheid te hebben bij het aankleden - accessoires hoeven niet perfect van kleur te zijn! Trouwens, de outfit kan zwart zijn, de tas rood en de schoenen zelfs donkerpaars - zolang de kleuren maar bij elkaar passen, kan zo'n ensemble extreem stijlvol zijn!

De kleur verandert ook het gevoel van de tas ingrijpend: dezelfde tas in bijvoorbeeld wit of felle fuchsia ziet er totaal anders uit. De warme tinten nodigen uit tot het voorjaar, maar zijn ook geschikt voor gebruik in de winter!

Inhoud is belangrijk?

De inhoud van de tas is ook belangrijk - is de interne structuur van de tas redelijk en praktisch? Hoe "verstandiger" de tas bedoeld is, hoe relevanter deze kwestie is. Een plunjezak en een kleine avondtas kunnen een beetje onpraktisch zijn - zolang het uiterlijk maar perfect is - omdat het zo veel minder vaak wordt gebruikt dat zelfs een klein beetje onpraktisch me niet stoort. Vaak moet een grote tas een (met ritssluiting) middenvak hebben, zodat je ook als je haast hebt makkelijk spullen terug kunt vinden. Het zou voor alle tassen goed zijn om minimaal één extra vak met ritssluiting te hebben, waar je bijvoorbeeld een sleutelbos veilig in kunt opbergen. De regel "meer is meer" is hier van toepassing, althans in alledaagse tassen. Als het interieur van de tas echter in te veel delen is opgedeeld, is het goed om op te merken dat tegelijkertijd het interieur smaller wordt en individuele grotere items mogelijk niet langer in een tas van comfortabel formaat passen. Ook hier moet je goed nadenken over je eigen doeleinden bij het kiezen van een tas.

Het is ook goed om te letten op het aanpassingsvermogen van de tas: een aparte, afneembare schouderband - of in kleine tassen ook een polsband - is een leuke toevoeging om in gedachten te houden voor veelzijdigheid. De verstelbare lengte van de schouderband is soms ook belangrijk, en soms kan ook de maat van de tas naar behoefte worden aangepast. Tegelijkertijd verandert ook het uiterlijk van de tas op een leuke manier. Soms kan de tas ook losse delen hebben, zoals een apart klein zakje in een grotere tas, of de tas kan zelfs in kleinere delen worden opgedeeld.

Laten we gaan met passie!

Na al deze instructies en gedachten en beperkingen en redelijkheid moet gezegd worden: de tas is vooral een kwestie van passie! Het heeft geen zin om een ​​tas te kopen als je je er niet meteen toe aangetrokken voelt en er verliefd op wordt. Omdat de wereld vol heerlijke tassen is, kan iedereen door een beetje verliefdheid zeker de tas vinden die ze van plan zijn een slimme tas te zijn. Esthetiek is een zeer belangrijk onderdeel van in ieder geval de wereld van ondergetekende, dus het heeft geen zin om om redenen van reden vast te houden aan iets dat je zelfs jarenlang bij je zult dragen.

TOSCANE LEREN TASSEN