Damväskor - Ordna väskan för ett lättare liv - Toskanska läderväskor

03/10/2022

Damväskor - Ordna väskan för ett lättare liv - Toskanska läderväskor

Varje kvinna som bär en läderväska förstår kampen för att hålla den organiserad. Det är inte ovanligt att man har lappar, kort, lösa delar, läppstift och nästan alla prylar man bär längst ner i väskan. En överbelastad väska blir snabbt ett katastrofområde och stör dig att snabbt hitta det du behöver. Den goda nyheten är att det är lättare än du tror att organisera din portfölj. Fortsätt att efterlysa 5 feltoleranta sätt att minska onödig belastning och hålla din läderväska snygg och snygg hela tiden.

Separera dina icke-nödvändiga föremål efter kategorier.

Lägg icke-nödvändiga föremål som läppstift, laddare och hårslipsar och allt du bär i små väskor eller separata fack och placera viktiga föremål som kreditkort, kontanter, i din plånbok i huvudfacket.

Lägg dina pappersprodukter i ett kuvert med flikar.

Kuponger, belöningskort, kvitton, presentkort och andra pappersprodukter kan göra din väska till en enda röra direkt. Håll dem organiserade efter vad de är (kupong, kvitto) i ett kuvert med flikar. Detta kommer att göra det lättare att hitta exakt det du letar efter när det är dags.

Lägg dina hörlurar och laddare i ett solglasögonfodral.

Hörlurar kan svepa in allt annat i väskan och det kan vara väldigt frustrerande att lossa hörlurar och laddningssladdar när du behöver något från väskan. För att undvika detta, förvara dem i ett par solglasögon.

Använd en handväska.

Det bästa sättet att hålla ordning på din väska är att använda en handväska i flera nivåer. Det kommer att hålla allt åtskilt och dolt på ett ordnat sätt, ha alla nödvändigheter i din plånbok och se till att allt håller sig på plats hela dagen. Detta kommer att spara tid och energi eftersom du inte längre behöver göra långa minutsökningar efter ett objekt (låt oss vara ärliga, förmodligen dina nycklar).

Städa upp skräpet i slutet av varje dag.

När du har bemästrat konsten att organisera din plånbok måste du behålla det så. Förbinder dig att slänga eventuella bortsprungna kvitton, skräp eller omslag som kan ha hamnat i din väska under dagen. Gör detta varje dag, så kommer din väska alltid att vara organiserad.

Med hjälp av tipsen som nämnts ovan kan du äntligen hålla deras väska snygg, snygg och snygg hela tiden. TUSCANY Bags förstår kampen och skapar läderväskor för kvinnor som hjälper dig att hålla ordning och reda.