Læderhåndtasker til kvinder

07/22/2022

Læderhåndtasker til kvinder

Vi taler hele tiden om, hvor behersket farvevalget skal være, når det kommer til kolde årstider. Og bag disse ord, bag det utrolige ønske om at forenkle alt lidt, glemmer vi, at efterår-vinter-paletterne faktisk er rige og varierede. De skal helt sikkert varme og minde om hjemmets komfort, som varm kaffe med kanel, identificeret med brune toner. Tænk bare på, hvor mange associationer du kan huske! Efteråret er jo ikke bare koldt og fugtigt. Det er himlens klingende blå, som fra tid til anden bliver til grålighed i inspiration, det er regnens guld fra bladene og cafeens forførende dufte, hvor man kan slappe af om aftenen og drikke varm te, kig gennem det klare glas på lanternelyset, der fordriver mørket. Hver følelse, hver nuance af efteråret, stræber italienske lædertaskedesignere efter at fange i billedet af deres kreationer. Så jeg vil dvæle mere detaljeret ved de populære nuancer, der er inkorporeret i efterår-vinter håndtaskekollektioner, der er anerkendt som moderigtige i sæsonen præsenteret af prominente designere.

Klassiske nuancer er populære til at designe efterårets håndtaskekollektioner

Blå er en must-have nuance til efteråret 2021. Blæknuancer er populære i designet af designerlædertasker. Mørke farvevariationer, spændende diskrete klassiske nuancer og lyse udtryksfulde paletter ser trendy ud. Farver som criolablå, mørk lyseblå, dæmpet blå med ekkoer af gråt ser stilfulde og luksuriøse ud.

For en grundlæggende garderobe ville universelle nuancer af kaki være en ideel mulighed. Det er en oliven nuance med en grå eller khaki undertone med en brun farvetone, samt en nuance tæt på farven på det unge løv. Nogle nuancer af det orange farveskema kan også kaldes rolige og klassiske. For eksempel en skygge af tørret ler eller nuancer, der ligner farverne på nedfaldne blade. Men dyb brun, selvom det er en helt klassisk repræsentant for de nuancer, der bruges til at dekorere lædertasker, gemmer den stadig på en slags oprør. Du kan kombinere det med et stort antal lyse farver. Eksperimenter i teksturer og mætning er ikke forbudt. Sæt med en taske i denne farve vil se stilfuldt og rigt ud.

En taske designet i khaki læder

Lyse farver matcher med efterårsmotiver i designet af lædertasker

For at skabe et billede udstyret med særlig adel, vil en vinfarvet lædertaske hjælpe. Denne farve fortynder efterårets let afdæmpede motiver. Det får dig til at føle energien, takket være hvilken du begynder at tro på succesen for enhver virksomhed. Gyldne nuancer ser lidt fantastiske ud, når de har lidt glans. Men i efterårsversionen er de mere hverdagsagtige og tilgængelige. Du kan bruge dem med en basisgarderobe eller til kostumer at gå ud. En gylden skyggepose vil skabe den nødvendige accent i det valgte sæt og vil skabe et meget nyttigt indtryk af sin ejer.

Guldfarvet taske

Populære i efteråret og vinteren vil være lyse farver som rød, gul, lilla, pink, samt en nuance af fuchsia. Dynamiske nuancer med let dæmpet lysstyrke vil være sættets højdepunkt. I udførelsen af ​​lædertasker fra Italien fokuserer de ofte på en lakonisk base. Hele karakteren og al dynamikken i de følelser, der formidles, er baseret på at vælge det ideelle farveskema. Det vil være i harmoni med årstidens kolde motiver og samtidig vil der være en koncentration af positive følelser i de proportioner, der er nødvendige for lykke.Det vil virkelig overraske os med deres fantastiske atmosfære.

Lædertasker til kvinder og mænd TUSCANY LÆDERTASKER