Lædertasker til bærbar computer

07/21/2022

Lædertasker til bærbar computer

Toscanske luksuslædertasker til kvinder og mænd fra Italien

En bærbar taske giver dig mulighed for at bære enheden på arbejde, gå, tage den på vejen. Dens største forskel fra etuier og rygsække er mobilitet. Dit udstyr i en bærbar taske skal være forsvarligt fastgjort og beskyttet mod fald og stød. Der er mange typer og typer af dem, så vi hjælper dig med at sortere dem.

Sådan vælger du en bærbar taske: hvad du behøver at vide

Tasker med langt hank. Det er en universel mulighed, båret på hænderne eller på skulderen. Den har mange rum, lommer til dokumenter, papirer, nøgler, småting og andet.

Rygsække. Langt de fleste moderne rygsække har et rum til en bærbar/tablet. Komfortabel takket være ergonomien og ensartet fordeling af belastningen på ryggen. I dette tilfælde forbliver hænderne frie. Anbefales til sport, mobile mennesker. Denne mulighed er dog ikke egnet til ansatte i virksomheder, hvor der er en streng dresscode.

Tasker. Uden tvivl den mest solide type. Velegnet til forretningsfolk, advokater, ledere og andre erhverv, der kræver en repræsentativ stil. Selv en lærredstaske ser fastere ud end for eksempel en taske med et langt hank.

Laptoptasker varierer i størrelse. Det vil sige størrelsen på den enhed, du kan have på. Beregnet baseret på bærbar skærmstørrelse. Vi tilbyder følgende tabel (til venstre - posens størrelse i cm, til højre - skærmstørrelsen i tommer):

Du kan opdage diagonalen på din bærbare computers skærm på flere måder: Læs enhedsdokumentationen, mål skærmen med en standardbjælke (1 tomme = 2,54 cm), eller find information om den online Det vigtigste er ikke at købe en lille taske på størrelse med bærbar. Men du kan have andre ting med i en stor taske, og det er bedre ikke at tage for store tasker, da en lille bærbar computer vil blive dårligt repareret.

Hvilket materiale er de bedste bærbare tasker lavet af?

Den første er ægte læder. Den er vandtæt, så din elektronik ikke bliver våd, når det regner. Og i varmt vejr ånder huden godt, så enheden ikke overophedes. Ægte læder er slidt i lang tid, det er holdbart, egnet til næsten alle, uanset køn, social status, alder. Du kan også tage øko-læder - det er billigere, men slidt og langtidsholdbart.

Plast og aluminium. De producerer slagfaste sager. De er kompakte, flotte, moderigtige. Hvis du er en vintage-entusiast, så vil du elske denne plastik-aluminium-kuffert. En lille ulempe er vægten.

Nylon / polyester. Fantastisk mulighed for rejsende, aktive mennesker, forretningsrejsende. Disse tasker er bløde, lette, meget komfortable, den bærbare computer er godt fastgjort i dem.

tekstil. Billig materiale, men holdbart. Beskytter godt ting der ligger i posen mod fugt. Tekstiltasker er stilfulde, mange modeller af originalt design og interessante prints.

Uanset hvad du vælger, skal den opfylde følgende krav:

Din taske skal holde formen, selvom der ikke er noget i den;

Slagfasthed;

Materialet skal være tæt, om nødvendigt - forstærket med forskellige elementer (lapper, foring);

vandtæt. Vand og høj luftfugtighed er elektronikkens første fjende;

Høj kvalitet, jævn syning.

beskyttelse

Valget af etui til bærbar computer bør også tage højde for dens beskyttelse mod skader. Under alle omstændigheder skal væggene styrkes - dette er den første regel. Mange producenter producerer nu tasker med ekstra beskyttelse i hovedrummet til din enhed. Den udfører ikke kun anti-chok-funktioner, men beskytter også mod hypotermi eller overophedning.

Beskytter pålideligt den stive ramme mod skader. Det bedste - lavet af metal. Og kombineret med ægte læder er det også en god forebyggelse af lækage i regn eller sne. En stærk taske behøver ikke være med metalliske elementer. Således fremstilles for eksempel tekstilprodukter nu ved hjælp af specielle metaltråde. De giver den nødvendige stivhed, og posen mister ikke sin form selv efter længere tids brug.