Lædertasker til de bedste mænd Tuscany Tasker

07/19/2022

Lædertasker til de bedste mænd Tuscany Tasker

Lædertasker spillede allerede en vigtig rolle under uafhængighedskrigen, hvor unge fra 16 år støttede hæren med at transportere genstande fra sted til sted. Disse sager har bestået tidens tand af en god grund. Ikke alene ser de beskidte ud, men de er også ru, designet til at blive udsat for selv misbrug.

Kvaliteten og udseendet af kurertasker kan dog variere betydeligt. Foretrækker du brune tasker frem for sorte? Foretrækker du at gå rundt med en blank eller mat messenger bag? Du er forkælet med valg.

Uanset hvad der passer dig, vil vores favoritter og tasker hjælpe dig med at identificere god kvalitet med et enkelt blik.

Vil du springe til produktlisten? Klik her.

Sådan vælger du din messenger bag

Som med alt andet, bør du kende lædertasker, før du bruger penge, som du har tjent hårdt. Lige meget om du handler online eller i en butik, er det det, du skal være opmærksom på.

Lædertype - Invester i kvalitet

Hud kommer i forskellige grader. Hvis du vælger en kurertaske lavet af dette materiale, skal du være opmærksom på forskellene. Dette er de vigtigste udtryk, du vil støde på:

Fuldkorn - Hel ko-skind er for dig, hvis du har brug for en flot hud, selvom du behandler den groft. Det er den tykkeste type, og den holder ikke kun, indtil køerne vender hjem, men også dens udseende bliver bedre med tiden. Det dufter også fantastisk.

Top-Grain- Denne hudtype er heller ikke dårlig. Selvom det ikke er så hårdt som fuld hud, vil det også holde længe og fortsætte med at se godt ud.

Ægte læder - se bare bort fra tasker med mærket "ægte læder", som altid findes. Nok er de lavet af læder, men faktisk er de intet andet end junk skin limet sammen. Der er smukt tilbehør i ægte læder i massevis, men leder du efter en rigtig stærk lædertaske, er ægte læder ikke noget for dig.

Ruskind og nubuck - Nubuck og ruskind er to andre typer koskind, som er værd at overveje. Tasker lavet af disse typer læder er yndige, men de vil bogstaveligt talt være under vejret og vil ikke holde længe, ​​hvis du bruger dem regelmæssigt. Det er bedst for dig at købe nubuck- og ruskindssofaer eller blå sneakers. Giver mening? Du vil elske blå ruskindssko!

Ud over okselæder er der flere andre hudtyper, der er værd at overveje:

Fåreskind - Fåreskind er attraktivt og silkeagtigt, men ikke så holdbart som okseskind. Dette er dog det til smukke punge eller handsker.

Eksotiske skind - Du vil være lidt nervøs for at lege med krokodille-, strudse- eller slangeskind. Din frækhed er beundringsværdig, men vi diskuterer ikke eksotiske lædertasker i dette stykke.

Kunstlæder - Hvis et dyr på din skulder ikke tiltrækker dig, så vælg et kunstlæder, som du finder i overflod. Nogle er ret hårde, mens andre ikke er.

Hvilken hudtype er bedst?

Massivt læder er uden tvivl den bedste type til din messenger bag, så vi anbefaler, at du kun vælger en taske lavet af den.

Taske hardware

Lynlåse, spænder og spænder - det er fabrikat eller knække. Tjek taskens funktioner. Det sidste du ønsker er at bære rundt på en forbandet ubehagelig lædertaske.

Generer adskillige spænder, trykknapper og lukkelige lynlåse dig?

Du bør også se, hvordan fremstillingsmændene syede hardwaren ind i læderet. Hvis arbejdet ser ud til at være af dårlig kvalitet, kan du med fordel søge andre steder. Desuden er metal altid det bedste bud, fordi plastiklynlåse og lignende ikke er særlig holdbare.

Skulderrem og håndtag

En messenger taske er altid designet med en crossbody skulderrem.

Hvis det er muligt, så prøv din taske, før du køber, for at sikre, at du nemt kan justere læderremmene. Hvad med din højde og kropsholdning; er tasken et godt match?

Det er også værd at tjekke, hvordan de er fastgjort til tasken. Mange mennesker går kun efter metalnitter, og håndsyede stropper skærer det bare ikke, når der er for meget vægt.

Har du mange tunge ting at bære rundt på eller skal du gå eller stå på vej hjem? Polstrede stropper eller et stærkt håndtag kan gøre underværker, især hvis lufthavnsterminaler er dit andet hjem.

Godt gået, hvis du har fået dig en taske med tophåndtag og aftagelig skulderrem. At bære en dokumentmappe ved de øverste håndtag ser superpænt ud og kan være et smart valg til officielle begivenheder, såsom jobsamtaler, tophemmelige spionagemøder og lignende.

En justerbar skulderrem af høj kvalitet betyder, at du vil være i stand til at justere tasken afhængigt af din personlige stil og hvor tung din taske er. Dette gør den også til en god håndbagage, når du er ude at rejse.

Ekstra funktioner

Har du styr på de ydre funktioner? Så er det også tid til at mestre de indvendige dele. Da det er her, tingene begynder at blive personlige, vil du gerne sikre dig, at din messenger bag har disse funktioner:

Laptop-kabinet - Et polstret laptop-hylster indeni er et must-have. Planlægger du ikke at slæbe din bærbare computer? Nå, du har sikkert en tablet eller en anden elektronisk enhed at opbevare, ikke?

For - Hvis du vil have din taske til at leve i lang tid, har du brug for et stærkt, beskyttende lag. Canvas ser ud til bedst at modstå spild og andre katastrofer inde i din messenger bag. Da det også er ret robust, er det usandsynligt, at det revner. Nogle tasker kommer endda med RFID-beskyttende foring for at forhindre hundeørede pas og ødelagte kreditkort. Hvis du ofte bruger offentlig transport eller arbejder, hvor alle andre er, kan det være særligt nyttigt.

Særlige lommer til dine ting - At åbne en ny taske er elektrificerende i sig selv, men det er endnu bedre at finde ud af, at visitkortpladser, kuglepenne, tegnebøger og mobiltelefonrum er præcis, hvad du har brug for!

Tilpasning - vidste du, at nogle mærker tilbyder en personlig taske? Det betyder, at du kan få indgraveret dine initialer eller en besked på din taske, hvilket også er fantastisk, hvis du køber den som gave.

Eksperimenter med alle din taskes gadgets. Vi er helt vilde med dem, hvis de hjælper dig med at holde dig organiseret og gøre dit liv lettere!

Stil

Når du leder efter den bedste lædertaske, vil du opdage, at stilene varierer meget. Disse er de mest almindelige typer:

Minimalistisk: Har et nutidigt og ligetil design. Det er ret tilpasningsdygtigt, uanset om du bruger det til et formelt møde eller en afslappet lejlighed. Den minimalistiske version kommer ofte med en dejlig, silkeblød læderkvalitet.

Klassisk: Kan prale af en original, vestligt udseende stil. Den er udendørsfokuseret, funktionel og velegnet til uformelle situationer.

Moderne: Oftere end ikke har denne type mange udvendige lommer, polstrede indsatser og andre ting. Dette design er fantastisk, hvis du pendler dagligt.

Størrelse og farver

Du bør også overveje størrelsen på tasken, da dette vil påvirke stilen. En tyndere taske kan være slankere, men en større taske kan være mere praktisk.

Farver er også vigtige. En messenger-taske i brun eller solbrun farve er mere moderne og matcher de fleste forretningsdragter og professionelle påklædningsfarver godt. En sort taske vil dog skille sig ud mere og kan være mere formel for visse erhverv.

Spænder og lukninger

Beslut hvilken type spænde der passer bedst til dig. Når alt kommer til alt, vil du åbne og lukke din taske en gazillion gange.

Enkelt lås: En lås sikrer dine ejendele, og blot et tryk på en knap åbner den. Også, hvis du har brug for den ene hånd til noget andet (f.eks. at sende en sms til nogen), kan du uden besvær åbne den med den anden.

Spænde: Traditionelle spændelukninger er sikre, men de er også ret brugervenlige og kan blive besværlige efter et stykke tid. Men hvis du har værdigenstande eller vigtige dokumenter med dig, vil klæbrige fingre i undergrundsbaner gå hårde tider i møde.

Magnetisk snap: Du kan frigøre en magnetisk knap på messenger-tasken ved blot at trække i den udvendige klap. Magnetiske trykknapper er ideelle til dem, der foretrækker et afdæmpet look. Men husk på, at denne type ikke er så sikker som et spænde eller lås.

Klap: Enkelt sagt hviler topklappens vægt på hovedrummet, hvilket gør den nem at transportere.

Oprindelsesland

Vi opfordrer dig kraftigt til at vælge en amerikansk fremstillet lædertaske, eller en fra Storbritannien, Frankrig, Italien eller nogle central- og sydamerikanske lande, da de normalt er af fremragende kvalitet. Du vil blive overrasket over håndværket!

Hvilken er bedst? Vores favorit er italiensk læder.