Leren dameshandtassen ToscaneTassen

07/20/2022

Leren dameshandtassen ToscaneTassen

Een damestas is al lang niet meer alleen een accessoire dat het imago aanvult. Last but not least, zijn rol is om de gebreken van het personage te verbergen, om de voordelen ervan te benadrukken. Stylisten en ontwerpers wijden hier zelfs hele seminars aan, er wordt veel materiaal online gepubliceerd over hoe je een tas kunt kiezen op basis van je karakter. We hebben praktische tips en trucs voor je verzameld om een ​​handbagage te kiezen, zodat deze er harmonieus uitziet in de handen of op de schouder.

Tassen voor dames met een zandloperfiguur

Voor een stamboomeigenaar, zoals Scarlett Johansson of Dita von Tees (visueel evenredige borsten en dijen, smalle taille), past elke tas. Maar ook hier zijn er meer opties - tassen met een lange riem, verlaagd tot heuphoogte of met korte handvatten - om met de hand te dragen. Als je de taille wilt benadrukken, raden stylisten aan om een ​​middelgroot accessoire met korte handvatten te kiezen, zodat je het in de elleboogcurve kunt dragen.

Zandloper figuur tas

Appel lijkzakken

Kenmerkend voor deze figuur is een breed bovenstuk, een volumetrisch middel en een relatief smal onderstuk. Bijvoorbeeld, zoals "Desperate Housewife" Eva Longoria of een van "Charlie's Angels" Drew Barrymore. Dienovereenkomstig is het de taak van accessoires, inclusief tassen, om het zware deel te "lossen". Grote tassen met lange harnassen helpen, zodat het accessoire op heuphoogte kan worden geplaatst. Draag je liever een handbagage op heuphoogte, dan kun je beter verticale of trapeziumvormige modellen meenemen. Wat niet aan te raden is: kleine tasjes met een korte riem.

Leren tas voor perenlichaamstructuur

Een peer is precies het tegenovergestelde van een appel. Smalle schouders, lichte borst en zware broek (benen en heupen). Beroemde eigenaren van dit type personage zijn actrice Jennifer Lopez, zangeres Adele. De taak van handbagage is het tegenovergestelde van die van een appel. Dat wil zeggen: voeg visueel inches toe aan de bovenkant, verwijder het volume van de onderkant. Voor dergelijke gevallen is een horizontale tas (groot, medium) met een kort handvat geschikt - plaats het accessoire op borsthoogte. Ook geschikt voor een kleine clutch om in de hand te dragen (om uit te gaan) of een brede tas in de vorm van een trapezium (voor elke dag). Wat zeker niet kan: een lompe tas met een lang harnas. Dit ding voegt niet alleen extra kilo's toe, maar zal je ook visueel verminderen.

Zakvertragingen figuur

Accessoires voor een omgekeerd driehoekig figuur

Eigenaren van een figuur als Angelina Jolie - brede schouders, grote borst, dunne taille en dunne benen - elke tas die op heup- of taillehoogte wordt gedragen, past. Als je het accessoire hoger trekt, maak dan de kist zwaarder, wat absoluut nutteloos is. Het is daarom het beste om tasmodellen vast te houden met een verstelbaar lang harnas, of om te dragen met elleboogflexie. In de snit: Voor uw lichaamsstructuur wordt het aanbevolen om rechthoekige producten aan te vullen.

Hoe een tas te kiezen volgens de vorm van een rechthoek?

Het woord Jobovich is een canoniek voorbeeld van een rechthoekige figuur. Dat wil zeggen, de smalle schouders en dijen zijn gelijk in breedte, kleine borst, zwak gedefinieerde taille, dunne benen. Wat de tas zou moeten doen: de taille expressiever maken, de heupen draaien, het figuur evenredig laten zijn. Maar er zijn hier twee nuances:

Als je lang, atletisch bent, heb je een handtas nodig met een lange riem, deze zal visueel rond je heupen zitten;

Als een vrouw niet lang is - een accessoire over haar schouder zonder strikte geometrische lijnen.

Tassen voor dikke vrouwen

Over het algemeen is het voor grote vrouwen (maat +) beter om middelgrote tassen te kopen. Omdat 100% groot het figuur zwaarder maakt, en te klein er belachelijk uitziet in de handen van volle meisjes. Middelgrote maat past precies. Bovendien - de nuances, omdat de perfectie anders is:

Met volumekist - een tas met een verstelbaar lang harnas;

Met brede heupen - accessoires gedragen op de schouder onder de oksel;

Met weinig groei - rechthoekige tassen voor bedrijven.

Het is belangrijk om de zak niet ter hoogte van het probleemgebied te plaatsen. Als je een zware borst hebt, laat je het accessoire zakken tot heuphoogte, als je schuine heupen hebt, trek je de tas hoger. Soms kopen massieve meisjes handbagage met een pakkende, lichtgerande afwerking. Dit is een vergissing: als het al op het decor "schildert", dan moet het voor tassen voor een dikke vrouw minimaal, pretentieloos zijn, geen aandacht trekken.

Volle vrouwen worden afgeraden om rugzakken te dragen;

Als je van bedrukte tassen houdt, kies dan een klein voorbeeld;

Vermijd hele kleine accessoires, de uitzondering is een clutch met een lange ketting.

Voor sportvrouwen

Eigenaren van "jongensachtige" hoekige figuren hebben meer vrouwelijkheid op de foto nodig. Dat wil zeggen, deze hoekigheid heel erg gladstrijken en zachte contouren toevoegen. Want: er zijn geen duidelijke geometrische lijnen, die maken het figuur ruwer.

Hier zal een zachte tas in de vorm van een ovaal, een vat, ronde producten, gebreide accessoires helpen. Toegestaan ​​decor: borduursels, print, edelstenen, franje, etc. Sportvrouwen dragen handtassen in het taille-dijgebied. U kunt ook kleine rugzakken proberen.

Dun en kort

Wat de keuze betreft, hebben we meer geluk - korte en dunne vrouwen kunnen bijna elke tas dragen. Je hoeft echter niet alles letterlijk te nemen: enorme tassen (grenzend aan maat) met lange hengsels schilderen niemand. Als ze alleen lange vrouwen dik maken, verminderen ze ook centimeters van de lengte voor korte vrouwen. Klassiek, klein, vierkant, horizontaal, met lange en korte handvatten, clutches zonder handvatten, aan een dunne ketting - dit alles kan worden gedaan door kleine vrouwen.

Zulke gelukkigen kunnen alles. Slechts één uitzondering: een miniatuurtas met korte harnassen. Dit kan het personage omslachtig en onhandig maken. Maar dat betekent niet dat je vanavond de koppeling moet opgeven - neem gewoon niet het kleinste model, maar iets groters.

Sommige vrouwen met 175 cm + schamen zich voor hun lengte. Welnu, horizontale tassen op een middellange riem helpen een paar centimeter te verwijderen. En degenen die lengte aan de benen willen toevoegen, kunnen het beeld voltooien met een verticaal accessoire (of in de vorm van een trapezium) met een verstelbare lange steel.

Algemene aanbevelingen

Als je tips hebt gezien over het kiezen van een tas op karaktertype, dan komt het allemaal neer op twee basisregels:

Hartfalen richt zich niet op het probleemgebied, maar waar alles in orde is (benadrukt de voordelen, de nadelen zijn verborgen)

Prominente contrasten, onevenredigheid die kan worden gecreëerd door verkeerd geselecteerde accessoires, moeten worden vermeden