Leren handtassen voor dames

07/22/2022

Leren handtassen voor dames

We hebben het er voortdurend over hoe ingetogen de kleurkeuze moet zijn als het gaat om koude seizoenen. En achter deze woorden, achter de ongelooflijke wens om alles een beetje te vereenvoudigen, vergeten we dat de herfst-winterpaletten in feite rijk en gevarieerd zijn. Ze moeten zeker verwarmen en herinneren aan thuiscomfort, zoals warme koffie met kaneel, geïdentificeerd met bruine tinten. Bedenk eens hoeveel associaties je je kunt herinneren! De herfst is immers niet alleen koud en vochtig. Het is het rinkelende blauw van de lucht, dat van tijd tot tijd grijzig wordt in inspiratie, het is het goud van de regen van de bladeren en de verleidelijke geuren van het café, waar je 's avonds kunt ontspannen en hete thee kunt drinken, gluur door het heldere glas naar het lantaarnlicht dat de duisternis verdrijft. Elk gevoel, elke herfsttint, Italiaanse ontwerpers van leren tassen streven ernaar om het beeld van hun creaties vast te leggen. Daarom wil ik dieper ingaan op de populaire tinten die belichaamd zijn in de herfst-winter handtascollecties die door vooraanstaande ontwerpers als modieus worden erkend in het seizoen dat wordt gepresenteerd.

Klassieke tinten zijn populair bij het ontwerpen van handtassencollecties voor de herfst

Blauw is een must-have tint voor de herfst van 2021. Inkttinten zijn populair bij het ontwerpen van designer leren tassen. Donkere kleurvariaties, spannende discrete klassieke tinten en lichte expressieve paletten zien er trendy uit. Kleuren zoals criola blauw, donker lichtblauw, gedempt blauw met echo's van grijs zien er stijlvol en luxueus uit.

Voor een basisgarderobe zouden universele tinten kaki een ideale optie zijn. Het is een olijftint met een grijze of kaki ondertoon met een bruine tint, evenals een tint die dicht bij de kleur van het jonge blad ligt. Sommige tinten van het oranje kleurenschema kunnen ook rustig en klassiek worden genoemd. Bijvoorbeeld een schaduw van gedroogde klei of tinten die lijken op de kleuren van gevallen bladeren. Maar diepbruin, hoewel het een volledig klassieke vertegenwoordiger is van de tinten die worden gebruikt om leren tassen te versieren, verbergt het nog steeds een soort rebellie. Je kunt het combineren met een groot aantal felle kleuren. Experimenten met texturen en verzadiging zijn niet verboden. Sets met een tas in deze kleur zien er stijlvol en rijk uit.

Een tas ontworpen in kaki leer

Lichte kleuren passen bij herfstmotieven in het ontwerp van leren tassen

Om een ​​​​afbeelding te creëren die is begiftigd met speciale adel, zal een wijnkleurige leren tas helpen. Deze kleur verdunt de enigszins gedempte motieven van de herfst. Het laat je de energie voelen, waardoor je begint te geloven in het succes van elke onderneming. Gouden tinten zien er een beetje prachtig uit als ze een beetje glans hebben. Maar in de herfstversie zijn ze meer alledaags en toegankelijker. Je kunt ze gebruiken met een basisgarderobe of voor kostuums om uit te gaan. Een gouden schaduwtas zal het nodige accent leggen in de gekozen set en zal een zeer behulpzame indruk van de eigenaar creëren.

Goudkleurige tas

Populair in de herfst en winter zijn felle kleuren zoals rood, geel, lila, roze en een tint fuchsia. Dynamische tinten met een licht gedempte helderheid zullen het hoogtepunt van de set zijn. Bij de uitvoering van leren tassen uit Italië richten ze zich vaak op een laconieke basis. Het hele karakter en alle dynamiek van de overgebrachte emoties is gebaseerd op het kiezen van het ideale kleurenschema. Het zal in harmonie zijn met de koude motieven van het seizoen en tegelijkertijd zal er een concentratie van positieve emoties zijn in de proporties die nodig zijn voor geluk.Dat zal ons echt verrassen met hun geweldige sfeer.

Leren tassen voor dames en heren TOSCANE LEREN TASSEN