Leren laptoptassen TOSCANE BAGS

07/23/2022

Leren laptoptassen TOSCANE BAGS

Met een laptoptas kunt u uw apparaat meenemen naar uw werk, wandelen of onderweg. Het belangrijkste verschil met koffers en rugzakken is de draagbaarheid. Je apparatuur in een laptoptas moet goed vast zitten en beschermd zijn tegen vallen en stoten. Er zijn veel soorten en soorten, dus we zullen je helpen ze te sorteren.

Hoe kies je een laptoptas: wat je moet weten

Zakken met een lang hengsel. Het is een universele optie, gedragen in de handen of op de schouder. Het heeft veel compartimenten, vakken voor documenten, papieren, sleutels, kleine dingen en andere dingen.

Rugzakken. Het overgrote deel van de moderne rugzakken heeft een vak voor een laptop/tablet. Comfortabel dankzij ergonomie en gelijkmatige verdeling van de belasting op de rug. In dit geval blijven de handen vrij. Aanbevolen voor sport, mobiele mensen. Tegelijkertijd is deze optie niet geschikt voor werknemers van bedrijven waar een strikte dresscode geldt.

Tassen. Veruit het meest solide type. Geschikt voor zakenmensen, advocaten, managers en andere beroepen die een representatieve stijl vragen. Zelfs een stoffen tas oogt steviger dan bijvoorbeeld een tas met een lang hengsel.

Laptoptassen variëren in grootte. Dat wil zeggen, de grootte van het apparaat dat u erin kunt dragen. Berekend op basis van de schermgrootte van de laptop. Wij bieden de volgende tabel aan (links - tasmaat in cm, rechts - schermgrootte in inches):

De diagonaal van je laptopscherm kun je op verschillende manieren achterhalen: lees de apparaatdocumentatie, meet het scherm op met een standaard liniaal (1 inch = 2,54 cm), of zoek er informatie over op internet. koop een tas die kleiner is dan de laptop. Maar in een grote tas kun je andere dingen meenemen. Te grote tassen kun je ook beter niet meenemen, omdat een kleine laptop slecht wordt gerepareerd.

Van welk materiaal zijn de beste laptoptassen gemaakt?

De eerste is echt leer. Hij is waterdicht, dus je elektronica wordt niet nat als het regent. En bij warm weer ademt de huid goed, waardoor het toestel niet oververhit raakt. Echt leer wordt lang gedragen, het is duurzaam, geschikt voor bijna iedereen, ongeacht geslacht, sociale status, leeftijd. Je kunt ook ecologisch leer nemen - het is goedkoper, maar draagt ​​goed en lang.

kunststof en aluminium. Ze produceren slagvaste koffers. Ze zijn compact, mooi, modieus. Als je een vintage liefhebber bent, dan zal je deze plastic-aluminium koffer geweldig vinden. Een klein minpuntje is het gewicht.

Nylon/polyester. Een uitstekende optie voor reizigers, actieve mensen, zakenreizigers. Deze tassen zijn zacht, licht, zeer comfortabel, de laptop zit er goed in vast.

textiel. Goedkoop maar duurzaam materiaal. Beschermt de spullen die in de tas liggen goed tegen vocht. Textieltassen zijn stijlvol, veel modellen met origineel ontwerp en interessante prints.

Wat je ook kiest, het moet aan de volgende eisen voldoen:

Je tas moet zijn vorm behouden, zelfs als er niets in zit;

Impact weerstand;

Het materiaal moet, indien nodig, dicht zijn - versterkt met verschillende elementen (patches, voeringen);

waterbestendig. Water en hoge luchtvochtigheid zijn de eerste vijand van elektronica;

Hoge kwaliteit, gelijkmatige naden.

bescherming

Bij het kiezen van een laptoptas moet ook rekening worden gehouden met de bescherming tegen stoten. In ieder geval moeten de muren worden versterkt - dit is de eerste regel. Veel fabrikanten maken tegenwoordig hoesjes met extra bescherming in het hoofdvak voor je toestel. Het vervult niet alleen anti-shockfuncties, maar beschermt ook tegen onderkoeling of oververhitting.

Beschermt het stijve frame betrouwbaar tegen beschadiging. De beste - gemaakt van metaal. En in combinatie met echt leer is het ook nog eens een goede preventie van lekkage bij regen of sneeuw. Een sterke tas hoeft geen metalen elementen te hebben. Zo worden nu bijvoorbeeld textielproducten met speciale metaaldraden geproduceerd. Ze zorgen voor de nodige stevigheid en ook na langdurig gebruik verliest de tas zijn vorm niet.