Leren tassen voor heren

04/27/2022

Leren tassen voor heren

Leren handtassen voor heren zijn altijd al een statussymbool geweest, vooral als het gaat om handtassen van Italiaans leer die jarenlang als duurzaam worden beschouwd. De warme tinten van de tassen en het custom design voor mannen - zorgen voor een handig, maar ook indrukwekkend luxe item. Dus hoe kies je een tas voor een man? Hier zijn enkele parameters om in gedachten te houden: Geschiktheid van mannen en juiste keuze Veel mannen die een tas kiezen die ze leuk vinden en dan ontdekken dat er vrouwen zijn die met dezelfde tas op straat rondlopen. En hoewel het geen schande is om voor een vrouwelijk item te kiezen, is het toch de moeite waard om een ​​tas te kiezen die is ontworpen en ontworpen voor een mannelijk lichaam, vooral omdat ontwerpers weten hoe ze de accessoires die ze ontwerpen voor mannen of vrouwen moeten ontwerpen. Doe geen concessies aan kwaliteit Kies een Italiaanse leren tas van hoge kwaliteit en een tas die is gemaakt in gerenommeerde ateliers in Italië. Vanwege het belang van een tas die jaren meegaat, maar ook luxe en kwaliteit uitstraalt: is het belangrijk om bij leren tassen voor dames en heren een goed product te kiezen waar je minimaal twee jaar garantie op kunt krijgen. Verscheidenheid aan toepassingen Het is belangrijk om de keuze aan te passen aan uw behoeften en gebruik. Bijvoorbeeld: sommige mannen hebben een aktetas nodig met documenten en sommigen willen een leren aktetas voor een laptop. Er zullen onder andere mannen zijn die een combinatie van beide nodig hebben en een tas zullen kiezen die ook vakken heeft voor andere items zoals een agenda, portemonnee, sleutels, sigaretten en meer. Maak een weloverwogen keuze na het doorbladeren van de catalogus en het kiezen van de juiste maten voor je tas. Let op: het product dat je kiest bevat een combinatie van de juiste vakken, hoogwaardige en veilige anti-diefstal ritsen en fijn leer. Houd er bij het kiezen van een computerkast rekening mee dat u uw computer met maximale ondersteuning en op het toppunt van elegantie kunt dragen!

Leren tassen hebben af ​​en toe onderhoud nodig Enkele tips voor het schoonmaken van de leren tas:

Veeg eerst het vuil weg met water en een kleine hoeveelheid milde zeep. Laat op natuurlijke wijze drogen. Als je tas nog steeds zichtbare vlekken heeft, raden we aan om een ​​huidverzorgingsset te kopen. Controleer huidreiniger altijd op een klein en onopvallend deel van de zak zoals de bodem ervoor. Gebruik huidverzorgingsproducten met een spons of zachte doek om beschadiging van het huidoppervlak te voorkomen. Niet doen: de huid niet blootstellen aan alcohol, aceton of olie. Gebruik geen producten op basis van bleekmiddel of ammoniak die de huid kunnen verdoezelen. Zorg ervoor dat u de huid niet blootstelt aan te veel vocht, omdat dit de huid zal beschadigen.

Gebruik geen schoenpoets. Bedek de tas niet met lederen producten voordat u deze controleert. Vermijd snelle reiniging met babydoekjes, aangezien alkali de huid kan beschadigen. Gebruik geen was, siliconen of zeep om de mogelijkheid van schade te voorkomen. ,

We gebruiken de fijnste volle huiden die niet gepolijst of wazig zijn om langer mee te gaan, er natuurlijker uit te zien en gracieus te verouderen. Hoewel we als finishing touch waterdichte en vuilspray aan onze leren tassen toevoegen, houd er rekening mee dat leer krassen kan krijgen, dit is normaal voor een natuurlijk materiaal.