Luksus lædertasker til kvinder og mænd Toscana:

07/19/2022

Luksus lædertasker til kvinder og mænd Toscana:

Håndtering af lædertasker

En lædertaske, dokumentmappe, pung, læderbælter og tilbehør er en luksus, der er værdig til hverdagsbrug. Hyggelige ting skal se godt ud, så når du kigger ind i butikken, så tænk på at passe på dem. Moderne butikker vil tilbyde de mest passende muligheder for tilbehør, men så har de brug for omhyggelig håndtering, rengøring af pletter og slid. Hvordan bevarer man skønhed?

Hvordan køber man en taske og ikke fortryder det?

Den første ting, du skal være opmærksom på, er kvaliteten af ​​tilbehøret. Du kan købe en taske i næsten enhver form og farve, stil og indretning. Dog kan hudkvalitet give en masse problemer. Man skal især kigge godt efter og tænke sig godt om, hvis man vil købe en taske af fint læder.

Rengøring af lædertaske

Lædertøj betyder meget - sådan et tilbehør er behageligt at holde i hænderne. Men hvis der vises rynker, folder, folder på den - en damper til tøj hjælper ikke, du bliver nødt til at ændre den. Det samme gælder for ru og porøs hud. Disse muligheder ser ud til at være tidløse - faktisk på alt for ru hud dannes typiske rynker ret hurtigt, hvis du hænger en taske eller tager den på. Som et resultat kan en sådan taske kun opbevares i liggende stilling, hvilket ikke altid er praktisk.

Vask ikke en lædertaske. Mens tekstilerne er lette at rengøre og genskaber deres oprindelige udseende, vaskes nyttige materialer til produktets holdbarhed af huden. Og dette er en hel række meget forskellige fedtstoffer - ikke kun fra animalske, men også vegetabilske. Efter vand forsvinder mineraler og alle de olier, der normalt sprøjtes ind i huden umiddelbart efter garvning. Tanniner forlader også det vaskede emne, hvilket gør materialet for svagt. Deformation, udbrudte folder, "krympende" ting - dette er hovedkravene fra dem, der beslutter sig for at vaske et lædertilbehør.

I stedet for at vaske - rent

I stedet for den sædvanlige undervandsvask (og endnu mere med sæbe) kan du forsigtigt tørre meget snavsede områder af på posen med en ikke-slibende sidesvamp. Du kan også bruge en almindelig børste - dog skal du bruge præcis bløde børster. Som erstatning for sæbe skal du bruge skum - det indeholder ikke alkalier.

Skyl huden med rå mælk, genskab elasticiteten og den originale udstråling med vaseline. Overfør en klud til laget "nyttigt fedt" - gnid dermed posen til den ønskede glans. Og hvis ruskindstilbehøret er fanget i regnen, skal det rettes ud, fyldes med papir eller avis. Først derefter kan emnet rengøres med en blød børste. Vandpletter og mineområder repareres med vand og damp. Ret en dampstråle fra kedlens dyse til problemområdet - i dette tilfælde vil en værdifuld bunke blive rettet. Og pletten forsvinder i øvrigt som af sig selv.

TUSCANA luksus lædertasker til kvinder og mænd