Luxe leren tassen voor dames en heren Toscane:

07/19/2022

Luxe leren tassen voor dames en heren Toscane:

Omgaan met leren tassen

Een leren tas, aktetas, portemonnee, leren riemen en accessoires zijn een luxe die elke dag gedragen kan worden. Aangename dingen moeten er goed uitzien, dus als je in de winkel kijkt, denk er dan aan om er voor te zorgen. Moderne winkels bieden de meest geschikte opties voor accessoires, maar dan moeten ze zorgvuldig worden behandeld, vlekken en schaafwonden verwijderen. Hoe schoonheid behouden?

Hoe koop je een tas en heb je er geen spijt van?

Het eerste waar u op moet letten, is de kwaliteit van het accessoire. Je kunt een tas in bijna elke vorm en kleur, stijl en inrichting kopen. De kwaliteit van de huid kan echter veel problemen opleveren. Je moet vooral goed kijken en goed nadenken als je een tas van fijn leer wilt kopen.

Leren tas schoonmaken

Leren kleding betekent veel - zo'n accessoire ligt prettig in de hand. Als er echter rimpels, vouwen, vouwen op verschijnen - een stomer voor kleding zal niet helpen, u zult deze moeten veranderen. Hetzelfde geldt voor een te ruwe en poreuze huid. Deze opties lijken gewoon tijdloos - in feite vormen zich op een te ruwe huid vrij snel typische rimpels als je een tas ophangt of omdoet. Hierdoor kan zo'n tas alleen in rugligging worden gehouden, wat niet altijd even handig is.

Was een leren tas niet. Hoewel het textiel gemakkelijk schoon te maken is, waardoor het oorspronkelijke uiterlijk wordt hersteld, worden nuttige materialen voor de duurzaamheid van het product van de huid gewassen. En dit is een hele reeks zeer verschillende vetten - niet alleen van dierlijke, maar ook van plantaardige. Na water verdwijnen mineralen en alle oliën die normaal gesproken direct na het zonnen in de huid worden geïnjecteerd. Tannines verlaten ook het gewassen item, waardoor het materiaal te zwak wordt. Vervorming, uitbarstende plooien, "krimpend" ding - dit zijn de belangrijkste beweringen van degenen die besluiten een leren accessoire te wassen.

In plaats van wassen - schoon

In plaats van het gebruikelijke wassen onder water (en nog meer met zeep), kunt u zeer vuile delen van de tas voorzichtig afvegen met een niet-schurende zijspons. Je kunt ook een gewone borstel gebruiken - je hebt echter precies zachte haren nodig. Gebruik schuim als vervanging voor zeep - het bevat geen alkaliën.

Spoel de huid af met rauwe rauwe melk, herstel de elasticiteit en originele uitstraling met vaseline. Breng een doek over op de laag "nuttig vet" - en wrijf zo de zak tot de gewenste glans. En als het suède accessoire in de regen wordt gevangen, moet het worden rechtgetrokken, gevuld met papier of krant. Alleen dan kan het item worden gereinigd met een zachte borstel. Watervlekken en mijngebieden worden gerepareerd met water en stoom. Richt een stoomstraal van het mondstuk van de ketel op het probleemgebied - in dit geval wordt een waardevolle stapel rechtgetrokken. En de vlek zal trouwens als vanzelf verdwijnen.

TUSCANA luxe leren tassen voor dames en heren