Tasker til mænd - Toscanske tasker

07/24/2022

Tasker til mænd - Toscanske tasker

Når du går ind på et websted, der sælger tasker eller en offline butik, bliver dine øjne store: Der er mange sektioner, udvalg efter modeller, producenter, materialer osv. Herretasker er lige så varierede som kvinders. Og jeg vil fortælle dig, hvordan du ikke farer vild i en bred vifte og træffer det rigtige valg.

Typer af tasker til mænd: hvad tilbyder producenterne

Det er svært at sige, hvad der er det mest populære, men én ting er sikkert - sportstasker vil altid være i trenden, og selv en moderigtig mand eller en 100% respektabel forretningsmand derhjemme har sådan en taske et sted. Hvorfor ikke: den er praktisk til at bære store genstande, tøj og har en stor kapacitet. Ja, og det er praktisk at rejse med hende til Israel, til naturen, på forretningsrejse. Disse tasker kan bæres i hånden og over skulderen.

Det stik modsatte af en sportstaske er en bæltetaske. En miniature mulighed for dem, der ikke har meget med sig: læg nøgler, dokumenter, penge - og gå. Den spændes, som navnet antyder, fast på bæltet, så hænderne er frie, heller ikke noget hænger på skulderen. En bæltetaske vælges af unge mennesker, selvom den ser godt ud på en person i enhver alder. Specielt anbefalet til turister: du kan altid kun tage det med dig, du har brug for (pas, forsikring, telefon, billetter, penge), uden at bære alle de ting, du ankom med.

En anden lille mulighed er en pung. Det har været populært siden midten af ​​90'erne af forrige århundrede: rummelig, miniature, pålidelig. Kun, i modsætning til de stormfulde halvfemser, er det nu et tilbehør til en succesfuld forretningsmand, der er vant til at have alt ved hånden.

En skuldertaske er en nødvendighed til hver dag. Den har en justerbar skulderrem for en mere behagelig pasform. Normalt lavet af nylon, kanvas eller ruskind (dyrere modeller). For nylig er moderigtige messenger tasker lavet af læder eller læder, med en tæt tekstur. Velegnet til ungdoms- og forretningsstil, fås i forskellige farver.

Rygsækken er elsket af unge mennesker. Dette produkt er hovedsageligt lavet af holdbart, multifunktionelt tekstil, velegnet til dagligt slid og lange ture. Mange moderne modeller har et rum til en bærbar/tablet. Rygsækken er nem at vaske, du kan endda i vaskemaskinen, den er ikke krævende at passe på. På det seneste er det, der er kendt som "anti-tyveri" blevet populært - en rygsæk, hvor lynlåsen, der åbner rummet, er beskyttet af et lag stof og sidder tæt mod bærerens ryg. Der er ingen begrænsninger på tøjstilen.

Sådan vælger du en taske

Vi anbefaler at være opmærksom på følgende funktioner:

Model - sport, ungdom, forretning, til rejser, til daglig brug;

Materiale - ægte læder, økologisk læder (læder), tekstil, nylon;

Farve - sort, grå, mørkeblå, brun betragtes som "mandlig";

Størrelser - small, medium, large. Det hele afhænger af formålet, af funktionaliteten.

Vi anbefaler ikke at købe en taske du kan lide med det samme, det er bedre at sammenligne priser i andre butikker, søg online. Det er meget sandsynligt, at du finder det samme tilbehør, kun med rabat eller på udsalg.

Søg ikke efter mærke. Faktum er, at de "promoverede" virksomheder gør deres produkt urimeligt dyrt, og du køber faktisk der. Der er mange mere beskedne og mindre kendte producenter, der producerer deres produkter på moderne udstyr og bruger de samme materialer, men deres priser er lavere.

Tjek sømme og beslag. Hvis materialet stadig kan forfalskes, og kun en ekspert kan skelne mellem falsk og ægte materiale, så er alt andet taget ud af en skruppelløs producent med et hoved. Sømmene på mænds tasker skal være stærke, tykke, uden lim, striber. Vi anbefaler kun at tage metalbeslag, det holder længere end plastik. For mange mærker er tilbehør en særlig differentiator; Et firma, der respekterer sig selv, vil ikke sætte dårlige låse, lynlåse, nitter i.

Vi anbefaler at købe i netbutikker, da priserne der er de samme, hvis ikke lavere, end i offline butikker. Men du behøver ikke at forlade huset, kun internettet og købelysten. Mange hjemmesider er nemme at navigere for at søge efter herretasker, rygsække, clutches, messengers, tegnebøger og mere. På få sekunder finder du det, du skal bruge - både efter pris, efter farve og efter model. Levering tager som regel flere dage (i henhold til butikkernes betingelser).

Når du kender de vigtigste modeller og typer af herretasker og kriterierne for deres valg, kan du nemt vælge et tilbehør, der vil glæde dig med funktionalitet og komfort. Vi ønsker dig glad shopping!

Luksus lædertasker til kvinder og mænd TUSCANY BAGS