What is Full Grain Leather? Tuscany Leather bags

07/18/2022

Hvad er fuldnarvet læder? Toscana lædertasker

Det mest udsøgte og det dyreste lædertilbehør er lavet af fuldnarvet læder. Dette er den førsteklasses slags læder, de fleste af os er ude efter. Eller burde i det mindste være efter. Den giver maksimal holdbarhed, og som tiden går, ældes den smukt. Det er dog nogle gange ret vanskeligt at finde fuldnarvet lædervarer, fordi det er svært at identificere dem. Derudover er dette læder også usædvanligt sjældent. Derfor har vi besluttet at tilbyde dig en lille guide. Her vil vi forklare, hvad der er fuldnarvet læder, og hvordan du kan identificere det korrekt. Så lad os uden videre dykke lige ind.

Hvordan laves fuldnarvet læder?

Fuldnarvet læder refererer til dyrets øverste hudniveau - den lige under håret. Det er den stærkeste og mest holdbare del af et dyreskind.

Under læderfremstillingsprocessen er den største forskel mellem fuldnarvet og andre typer læder slibedelen. I modsætning til andre læderformer vil producenten ikke slibe den fuldnarvede. Pointen er at lade den være så naturlig, som den kan være, så den holder sin holdbarhed.

Hvis dyrehuden har nogle få markeringer, såsom ar, kan det kun øge læderets ægthed. De markeringer er bevis på, at dyret eksisterede et sted i verden, og at materialet kommer fra naturen.

Huderne kan også indeholde muldvarpe og misfarvninger. Det tilføjer også et strejf af klasse til det endelige produkt. Ikke desto mindre undgår nogle producenter stadig lettere beskadigede huder.

Hvis du vil lave fuldnarvet læder, skal det være perfekt og uden nogen rettelser. Derfor er det ret indlysende, at processen er tidskrævende, for der er ingen genveje.

Hvad kan du bruge det til?

Denne type læder er fast og mere naturligt udseende. Men når du bruger det til at lave håndtasker, bælter, dokumentmapper og støvler, viser det sig at være et fantastisk valg. På grund af det faktum, at det ikke gik gennem slibningsprocessen, er fibrene synlige og stærke. Derfor kan produkterne lavet af denne type læder holde dig hele livet.

Derudover udvikler sådan et læder også en skøn patina med tiden. Selvom nogle mennesker ikke sætter pris på disse ændringer på deres produkter, beviser patinaen faktisk læderets kvalitet.

Efterhånden som læderet ældes, breder patinaen sig og ændrer produktets farve. Derfor, hvis du køber en fuldnarvet lædermappe eller en håndtaske i dag, vil den se endnu smukkere ud om ti eller flere år.

Hvordan identificerer man fuldnarvet læder?

Før du køber et fuldnarvet læderprodukt, er det vigtigt at foretage et par enkle kontroller. Først og fremmest er denne type læder væsentligt dyrere end de andre af lavere kvalitet, såsom top-grain eller det berygtede ægte læder. Derfor, hvis prisen virker mistænkeligt lav, er det meget muligt, at det ikke er den, du leder efter.

For det andet bør du undersøge det visuelt, da det vil have synlige korn, som du tydeligt kan se. Så hvis det er for jævnt uden "fejl", så er det ikke det, du leder efter. Du bør lede efter nogle ar eller ridser. Hvis du endda førte fingeren med en negl blødt hen over fuldnarvet lædertasken, skulle den blive markeret. Og hvis der ikke sker noget, så ser du på en ringere håndtaske, der modtager flere lag belægning for at beskytte den mod verden. Og det er ikke det, du ønsker.

Hvordan vedligeholder man fuldnarvet lædervarer?

Sådan vedligeholder du fuldnarvet lædervarer

Hvis du vil have et produkt af høj kvalitet, men heller ikke vil have, at det bliver bange eller kradser for meget, skal du overveje at investere nogle penge i læderbalsam. Det er vigtigt at bemærke, at bodylotions og cremer virker lige så smukt. Fuldnarvet læder absorberer balsam eller anden balsam, der fylder de små porer og/eller ar med creme og hjælper det hele med tiden. Ligesom et menneskes ægte hud.

Alligevel betyder det ikke, at du skal bruge en betydelig mængde penge på det. Naturlige produkter såsom ekstra jomfru olivenolie kunne være en perfekt naturlig belægning, der tilføjer noget fugt og beskyttelse på samme tid. Det eneste du skal gøre er at gnide det ind i produktet og lade det sive ind i porerne.

Fuldnarvet læder er generelt lav vedligeholdelse, men du skal stadig passe på det ordentligt, hvis du vil have det til at holde dig hele livet. Den vigtigste del er at holde den væk fra for meget vand og derefter for meget sol. Derfor bør du aldrig efterlade denne type læder i nærheden af ​​en radiator. Derudover, hvis du spilder noget ud over det, eller du bliver fanget i regnen, skal du ikke bruge en hårtørrer på det. Det kan beskadige læderet og gøre det tørt og stift.

Konklusion

Nå, det burde fjerne nogle misforståelser om, hvad der er fuldnarvet læder. Husk, det er ikke det samme som "topkvalitet" eller "ægte" læder. Det er en helt anden aftale, som er værd at investere i. Uanset hvad, hvis du læser så langt, bør du tjekke vores fantastiske lædertasker til mænd og kvinder! De fleste af vores produkter er lavet af det nævnte læder og vil tjene dig fuldt ud.